|
Post by kisica on Oct 8, 2015 18:28:13 GMT 1
Po struci sam ekonomist, ali kao ekonomist nisam radila nikada. Radila sam kao babysiterica nakon srednje, zatim pola godine u trgovini mješovite robe. Nakon toga godinu dana kao konobarica. Nakon porodiljnog ponovo sam radila kao konobarica, a onda nakon drugog porodiljnog radila sam na grafičkoj pripremi u tiskari. U međuvremenu sam se prekvalificirala za njegovateljicu, a od jučer sam nezaposlena.
Trenutno se bavim prodajom preko Ebaya, i ispunjavanjem anketa preko interneta.
|
|
solea
Junior Member
|
posao
Oct 8, 2015 21:06:05 GMT 1
Post by solea on Oct 8, 2015 21:06:05 GMT 1
Eh, dobro došla među nas nezaposlene! Ja sam po struci pravnica, tijekom studiranja sam radila kao hostesa u trgovinama, čuvala klince, kratko u jednom odvjetničkom, a onda sam završila faks, prošlu godinu bila na stručnom osposobljavanju i od 1. 6. ove godine opet nezaposlena.
Ali ne dam se ja, bavim se Avonom, radim kao tajni kupac i ispunjavam ankete....
|
|
|
posao
Oct 10, 2015 13:20:09 GMT 1
kiky likes this
Post by kisica on Oct 10, 2015 13:20:09 GMT 1
Eh, dobro došla među nas nezaposlene! Ja sam po struci pravnica, tijekom studiranja sam radila kao hostesa u trgovinama, čuvala klince, kratko u jednom odvjetničkom, a onda sam završila faks, prošlu godinu bila na stručnom osposobljavanju i od 1. 6. ove godine opet nezaposlena. Ali ne dam se ja, bavim se Avonom, radim kao tajni kupac i ispunjavam ankete.... Kako si došla do ovog tajnog kupca? Ja sam se prijavljivala ali nikad me nisu zvali.
|
|
solea
Junior Member
|
posao
Oct 11, 2015 9:43:24 GMT 1
Post by solea on Oct 11, 2015 9:43:24 GMT 1
Eh, dobro došla među nas nezaposlene! Ja sam po struci pravnica, tijekom studiranja sam radila kao hostesa u trgovinama, čuvala klince, kratko u jednom odvjetničkom, a onda sam završila faks, prošlu godinu bila na stručnom osposobljavanju i od 1. 6. ove godine opet nezaposlena. Ali ne dam se ja, bavim se Avonom, radim kao tajni kupac i ispunjavam ankete.... Kako si došla do ovog tajnog kupca? Ja sam se prijavljivala ali nikad me nisu zvali. Bilo je na posao.hr oglas, ja se prijavila i sad mi šalju mailom, radim ugl. samo McDonalds, jednom sam radila Takko, a šalju mi i za Iris, samo što mi je to glupo, ne znam šta bih kupila, kad imam sve od Avona...
|
|
|
posao
Oct 20, 2015 10:12:55 GMT 1
Post by kisica on Oct 20, 2015 10:12:55 GMT 1
Ja te trgovine niti nemam. Sta bi onda? Dali mi druge neke ili?
|
|
|
posao
Oct 20, 2015 13:54:50 GMT 1
solea likes this
Post by jopica123 on Oct 20, 2015 13:54:50 GMT 1
Drage moje, evo i mene, po struci sam dipl. pravnica, nedavno sam odradila stručno osposobljavanje i što se posla u struci tiče trenutno sam nezaposlena! Da ne poludim od traženja posla u struci spašava me Avon, već se 17 godina bavim Avonom kao Avon lady i 3 godine kao voditeljica tima pronalazim i vodim nove Avonke <3 Na fejsu imam i svoju stranicu: Avon kozmetika Sunčana, pa ako što trebate, potražite me tamo ;-) A ti si Sunčana? Aa tako znaaci ajde bas mi je drago,svakako cu ti se javiti kad mi bude trebalo nesto :*
|
|
solea
Junior Member
|
posao
Oct 21, 2015 22:29:28 GMT 1
Post by solea on Oct 21, 2015 22:29:28 GMT 1
Drage moje, evo i mene, po struci sam dipl. pravnica, nedavno sam odradila stručno osposobljavanje i što se posla u struci tiče trenutno sam nezaposlena! Da ne poludim od traženja posla u struci spašava me Avon, već se 17 godina bavim Avonom kao Avon lady i 3 godine kao voditeljica tima pronalazim i vodim nove Avonke <3 Na fejsu imam i svoju stranicu: Avon kozmetika Sunčana, pa ako što trebate, potražite me tamo ;-) A ti si Sunčana? Aa tako znaaci ajde bas mi je drago,svakako cu ti se javiti kad mi bude trebalo nesto :* hehehe, ta sam slobodno se javi!
|
|
|
posao
Oct 22, 2015 19:51:53 GMT 1
Post by kisica on Oct 22, 2015 19:51:53 GMT 1
A ti si Sunčana? Aa tako znaaci ajde bas mi je drago,svakako cu ti se javiti kad mi bude trebalo nesto :* hehehe, ta sam slobodno se javi! A ja imam pitanja za tebe Avonom sam se i ja bavila u tri navrata, i svaki put bi prestala jer zapravo ja nikada nisam imala zarade od toga. A naravno vidim da neki stalno napominju po fb i sl.kako se bave time i zarade, pa mi nije jasno kako to zaradiš baveći se Avonom?
|
|
solea
Junior Member
|
posao
Oct 26, 2015 18:26:19 GMT 1
Post by solea on Oct 26, 2015 18:26:19 GMT 1
hehehe, ta sam slobodno se javi! A ja imam pitanja za tebe Avonom sam se i ja bavila u tri navrata, i svaki put bi prestala jer zapravo ja nikada nisam imala zarade od toga. A naravno vidim da neki stalno napominju po fb i sl.kako se bave time i zarade, pa mi nije jasno kako to zaradiš baveći se Avonom?Hej! Pa samo ti pitaj da bi zaradila nešto u Avonu trebaš imati pouzdane cure koje će naručivati od tebe i imati ih što više da je baza tvoje narudžbe ono što one naruče, ne ti, pa time i ostvariš veći popust. Osim toga, svaku kampanju imaš one motivacijske programe gdje si isto možeš povećati uštedu, ono kad imaš mogućnost naručiti 2 parfema pa na to dobiti 35% popusta, pa onda 4 ili više 45%, sada trenutno u ovoj kampanji je motivacijski na Anew kreme, pa ako naručiš 3 ili više imaš 50% popusta. Druga opcija je da postaneš team liderica, okupiš svoj tim i na njihove narudžbe imaš fiksnu proviziju ovisno o njihovom popustu, imaš onda na svaku narudžbu 35% bez obzira na iznos narudžbe, bilo ona 150 kn ili 950 kn, bitno je da u jednoj kampanji imaš 600 kn narudžbe što je osnovni uvjet da bi ti bila liderica, a svaku kampanju Avon daje motivacijske programe za lidere gdje možeš ako ostvariš uvjete dobiti set proizvoda kao poklon ili poklon u novčanom iznosu, ovisno o tituli koji imaš..... Ako želiš još informacija o liderstvu ili nečemu, slobodno mi se javi!
|
|
ivy89
Junior Member
|
posao
Oct 31, 2015 11:48:53 GMT 1
via mobile
kiky likes this
Post by ivy89 on Oct 31, 2015 11:48:53 GMT 1
Ja sam teta pripravnica.. Evo za koji dan zavrsavam staziranje i bas ce mi nedostajati rad u vrticu Nemam puno optimizma sto se tice stalnog zapislenja ali se nadam bar zamjenama... A trenutno nesto trazim posluca da si popunim dane dok cekam:)
|
|
|
posao
Nov 9, 2015 15:05:15 GMT 1
via mobile
kiky likes this
Post by vlahica on Nov 9, 2015 15:05:15 GMT 1
Evo ja sam magistar ekonomije ali ni dana rada u struci,radila preko 15god u kaficu i imala svoji kafic pa sam ga zatvorila...sad pokusavam ponovo ostat trudna a ako mi neuspije onda cu ic na strucno osposobljavanje....
|
|
|
posao
Nov 14, 2015 21:36:50 GMT 1
Post by modesty on Nov 14, 2015 21:36:50 GMT 1
Ja sam po struci tehničarka za računalstvo, sada radim u Tcomu kao prodajni agent te iduće godine planiram na faks
|
|