|
Post by vlahica on Sept 21, 2015 18:45:31 GMT 1
Cureeeeee ajde pomagajte malo...imam 35god i sina od 16mj kojeg sam dobila nakon jednog spontanog...ja i muz bi brzo na drugo djete i sve jos nesto odgadamo jer je mene strah zbog mog diabetesa ali nebi cekala jos dugo.eeee sad kako sam na zavodu moram bit aktivna u trazenju posla i jedina solucija mi je strucno osposobljavanje jer nemam ni dana radnog staza u struci ali to strucno me obavezuje na godinu dana...sad neznam dali to obavit pa ic na djete(aaaa zarada je nula jer bi mi to islo na tetu koja bi mi cuvala malog) ili da idem na djete a strucno osposobljavanje da ceka ?
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Sept 21, 2015 19:04:03 GMT 1
ovo drugo moj savjet ti je a sta se tice strudnog osposobljavanja ako te prime znaci niije ti 100posto sigurno
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 22, 2015 8:50:56 GMT 1
Ne znam, ako imaš priliku - na stručno osposobljavanje! A ako ostaneš trudna - ok, ionako "radiš" još 7 i po mjeseci trudnoće... Naravno, pod uvjetom da je uredna trudnoća.
Možda da pitaš na zavodu "kako oni na to gledaju", da li možeš kad ti završi porodiljni nastaviti stručno osposobljavanje...
|
|
solea
Junior Member
|
Post by solea on Sept 22, 2015 22:52:53 GMT 1
Cureeeeee ajde pomagajte malo...imam 35god i sina od 16mj kojeg sam dobila nakon jednog spontanog...ja i muz bi brzo na drugo djete i sve jos nesto odgadamo jer je mene strah zbog mog diabetesa ali nebi cekala jos dugo.eeee sad kako sam na zavodu moram bit aktivna u trazenju posla i jedina solucija mi je strucno osposobljavanje jer nemam ni dana radnog staza u struci ali to strucno me obavezuje na godinu dana...sad neznam dali to obavit pa ic na djete(aaaa zarada je nula jer bi mi to islo na tetu koja bi mi cuvala malog) ili da idem na djete a strucno osposobljavanje da ceka ? Draga moja, ja sam odradila stručno, pa ti je moj savjet da odeš na stručno, a ako u međuvremenu ostaneš trudna po zakonu bi te morali vratiti na mjesto gdje si stažirala... Sretno!
|
|
|
Post by lunabluna22 on Oct 8, 2015 10:46:17 GMT 1
Nemoj čekati sa svojim životom, radi eventualnog posla. Naravno da je posao bitan, ali tko garantira da ćeš odmah ostati trudna. Na tvom bih mjestu pitala na zavodu možeš li nastaviti sa usavršavanjem nakon porodiljnog u slučaju da ostaneš trudna za to vrijeme i istovremeno bih se prijavila na usavršavanje i radila na bebi pa što prvo upali :Ž)
|
|