|
Post by vlahica on Sept 21, 2015 18:54:18 GMT 1
Haaaa ovdje bi mogla zaposlit tatu ili svog muza da pisu nesto...Strastvrni su ribolovci i kazu da ih to opusta...ja sam znala ic s muzem na ribe i cijrlu dosadnu knjigu bi procitala i bila luda aaaa on bi mogao danima bit na moru i cekat tu ribu..uffff potrosis vrijeme,benzin,opremu i jesku aaaa nista od ulova...pa mogli smo ic na pjacu kupit ribu i to sam jos mogla i birat ...kaze muz da ja to nerazumijem i zaista mi nije jasno sto im je tu tako dobro...eeee a da znate kako se muz veselio neki dan kad je donio oradicu doma aaaaa moji vito bi mogao tri takve pojest,hmmmm mozete mislit kakva je bila ...imate vi ribolovca u susjedstvu i dali ih uopce kuzite???
|
|
|
Post by marijananana on Sept 22, 2015 19:25:26 GMT 1
Ajme ja se divim tim ribicima.Mogu satima tam sjediti bez da im se ista ulovi.Ja jednom bila s zarucnikom i od tada me ne vodi sa sobom na rabiciju.Preveliki sam zivac ja za to.
|
|
|
Post by lunabluna22 on Oct 8, 2015 20:55:20 GMT 1
moj tata je jako volio pecanje pa smo išli obiteljski na izlete. mi bismo se kupali, čitali, jeli, šetali, uživali u prirodi. lijepa sjećanja.
|
|
|
Post by liliel on Oct 11, 2015 14:31:32 GMT 1
Eto imam muza i zeta koji love Lovacke price jesu u diru ali rijetko kad kupimo ribu jer oni ulove. Muz je nekad davno lovio kapitalce kao orade ili zubace id 5,6 kg,a i zet je tu blizu. Jel i vi ili vasi muzevu znate lovit ribu ili lovite? Kakav je to osjecaj? Kolika je bila najteza riba koju ste ulovili?
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Oct 12, 2015 18:59:49 GMT 1
moj muz ne lovi ribu jer joj nije neki ljubimac otac ode koji put ali ostima i ne donese po jednu dvi
|
|
ivy89
Junior Member
|
Post by ivy89 on Oct 14, 2015 8:43:00 GMT 1
Muz mi nije za to ali otac da. Nema opremu nego ode sam sa krenama (udicama) i to je ro. Ja ro obozavam i rekla sam mu sa me zove. Mozda bi krace izdrzala od njega ali razumijem ru meditaciju, opustanje i veselje za i malu ribu, a na kraju bar jedes pravu iz moea a ne uzgajalista. Razlika je velika
|
|
|
Post by Pinky on Oct 22, 2015 19:46:35 GMT 1
moje cure od 8 i 9g obožavaju ići na pecanje preko ljeta često idu....je da ulov ode mačkama,barem neko profitira
|
|
|
Post by vlahica on Nov 12, 2015 15:42:57 GMT 1
Evo mene sa lovackim pricama...mislim istina je ali niste vidjeli muz bio na ribarenju i ulovio veliku ribu...od neke 2,5kg i malenu oradicu.sad je toliko zagrijan da vec dva dana ide na ribe ali nista ...ja nisam nikad lovila i nemam neku zelju bas ali vidim da su i klinci zaludeni time
|
|