|
Post by modesty on Oct 6, 2015 22:25:10 GMT 1
Koristite li piling za tijelo i koliko puta tjedno/mjesečno? Pravite li ga same ili ga kupujete? Koristite li rukavice za piling, spužve i slično? Koristim već neko vrijeme ovaj Afroditin 100% SPA šećerni piling za kojeg imam same riječi hvale! Predivan miris vanilije me odmah omami čim otvorim poklopac, a koža poslije pilinga je čista, meka, glatka i mirisna. Košta nekih 40-ak kuna, a traje mi oko mjesec dana te sam prezadovljna sa njim. U početku sam uz njega koristila rukavice za piling no shvatila sam da mi je bolje bez rukavica, ruke su sasvim dovoljne pa čak i bolje. Još nikako se nisam upustila u pravljenje pilinga, ne vjerujem da ću još dugo jer sam toliko vjerna ovom pilingu, ali tko zna. PS. Da se prisjetimo recepte za praviti piling imamo i na stranici od Vrtuljka www.vrtuljak-zabave.com/pilinzi-i-podo-njaci.html
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Oct 7, 2015 17:15:33 GMT 1
znam ga napravit sama od sastojaka koje imas u kuci znaci sol pura(palenta)i malo jogurta izmisas to idealan
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Oct 7, 2015 17:15:52 GMT 1
ritko koristim to
|
|
solea
Junior Member
|
Post by solea on Oct 8, 2015 17:50:34 GMT 1
Koristite li piling za tijelo i koliko puta tjedno/mjesečno? Pravite li ga same ili ga kupujete? Koristite li rukavice za piling, spužve i slično? Koristim već neko vrijeme ovaj Afroditin 100% SPA šećerni piling za kojeg imam same riječi hvale! Predivan miris vanilije me odmah omami čim otvorim poklopac, a koža poslije pilinga je čista, meka, glatka i mirisna. Košta nekih 40-ak kuna, a traje mi oko mjesec dana te sam prezadovljna sa njim. U početku sam uz njega koristila rukavice za piling no shvatila sam da mi je bolje bez rukavica, ruke su sasvim dovoljne pa čak i bolje. Još nikako se nisam upustila u pravljenje pilinga, ne vjerujem da ću još dugo jer sam toliko vjerna ovom pilingu, ali tko zna. PS. Da se prisjetimo recepte za praviti piling imamo i na stranici od Vrtuljka www.vrtuljak-zabave.com/pilinzi-i-podo-njaci.htmlKortistim ih rijetko, ali trenutno imam jedan prefini iz Avona, iz njihove Planet Spa linije Amazonian Treasures od acai bobica! Uz njega koristim i rukavicu da se fino istrljam
|
|
|
Post by ileanna on Oct 13, 2015 10:12:01 GMT 1
Koristim ih rijetko
|
|
|
Post by danijela on Oct 13, 2015 16:23:07 GMT 1
Ja koristim Balein i odlican mi je, preporucila bi svima, inace m ije sva kozmetika marke Balea, mislim da je najbolji, evo i slikice :
|
|
|
Post by modesty on Oct 24, 2015 18:46:06 GMT 1
Meni je isto Balea jedna od dražih kozmetičkih marki - kvaliteta i pristupačna cijena u jednom
|
|