|
Post by vlahica on Aug 10, 2015 14:39:36 GMT 1
Trece mi je bilo najduze i koliko god sam se bojala poroda pred kraj sam jedva cekala da sve zavrsi? ...bila sam toliko troma a trbuh do zuba te se nisam mogla ni okretati a kamo li nocu spavat...aaaa kad je 17.5.2014 u vecernjim satima pukla voda ajmeeee koji strah me ulovio? ....koje tromjesjecje je vama bilo najgore????meni definitivno ovo zadnje?
|
|
aki
Junior Member
Male stvari čine život ljepšim!! :)
|
Post by aki on Aug 11, 2015 13:18:10 GMT 1
zadnje također...ne prospavane noći,polusjedeći položaj spavanja,žgaravica...uff ta grozna žgaravica :/ jedva sam čekala i dočekala 08.04 ove godine 6 dana prije termina najgori mi je bio zadnji mjesec trudnoće kao da mu nemaaaa kraja
|
|
|
Post by vlahica on Aug 11, 2015 20:04:06 GMT 1
Isto tako samo sto sam ja rodila dva dana kasnije ruke trnule,zgaravica stalno ubijala,trbuh mi smetao...ufff nikad kraja?
|
|
aki
Junior Member
Male stvari čine život ljepšim!! :)
|
Post by aki on Aug 12, 2015 12:26:10 GMT 1
razlika u trudnoćama za ne povjerovat...obje su curice,ali prvu sam sve radila i nisam ni znala da sam trudna osim tu i tamo isto povremena žgaravica,ali zato druga uffff...dva puta u bolnici na ležanju,mučnine,žgaravica,slabost...ajmeeeee....pa kad kažu blaženo stanje.....kako kome!
|
|
lana
New Member
|
Post by lana on Aug 13, 2015 15:13:20 GMT 1
Ja nisam imala bas veliki trbuh i bio mi je cijelu trudnocu dosta visok pa se nisam gegala ko patkica. Predkraj sam pocela naoticati, nisam se mogla naspavati, ponoci sam bauljala po kuci... A ta zadnja noc kod kuce probudila sam se u 1 ponoci, stalno sam isla na wc nekaj mi je curkalo (nisam znala sto, sumnjala sam na plodnu vodu), imala sam filing da se nekaj dogadja. U 8 ujutro probudila muza da me vozi u bolnicu da vidimo sto je to. Potvrdili su mi da je plodna voda a za 24 sata stigla moja princeza na svijet na kraju carskim rezom
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 7, 2015 16:11:45 GMT 1
Trece mi je bilo najduze i koliko god sam se bojala poroda pred kraj sam jedva cekala da sve zavrsi? ...bila sam toliko troma a trbuh do zuba te se nisam mogla ni okretati a kamo li nocu spavat...aaaa kad je 17.5.2014 u vecernjim satima pukla voda ajmeeee koji strah me ulovio? ....koje tromjesjecje je vama bilo najgore????meni definitivno ovo zadnje? Pa treće je najteže i najviše pregleda. Najviše su me užasavali pregledi plodne vode, još kad je neki "nježan" doktor - sve zvijezde vidiš! Prošla sam dvije trudnoće, razlika nebo i zemlja. S prvim ništa ne znaš šta te čeka pa je malo lakše, a drugog poroda sam se užasavala iako je super prošlo. Na prvom popucala, sve me bolilo, na drugom sve super, mogla sam odmah kući kako sam se dobro osjećala. A kako sam drugo "prijenjela" 10 dana - jedva sam čekalaaaaaaaaaaa svoje sunce.
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Sept 7, 2015 21:09:45 GMT 1
ja neznam meni je najgore bilo trece ali zbog hospitalizacije u 27 tt imala sam jako njeznu zensku na primanju da me je sve bolilo nakon pregleda jos boljeg zatucanog doktora koji mi nie tija rec zbog cega lezim u bolnici te sam se na kraju potpisala i osla kuci......a pred porod sam bila sve samo ne normalna misleci da me stomak muci pa sam osla u wc pa cisto reda radi oprala kosu i vratila se u krevet..nakon nekih nepuni sat osjetim da su bolovi malo jaci ustanem sidjem u prizemlje i sa vrata materi dreknem da imam trudove ona sva u panici izleti sta di kako sta ja njoj na to smiri se skuaj kavu idem ja provjerit jesam sve spremila...sidjem uzmem kavu i pijuckam od 3 3ipo do jedno 5 manje 15 i kazem sad mozemo budit muza mog u bolnicu 4 prsta otvorena meni se spava ko nikad u zivotu u predradjaoni legnem i zakunjam u 7 u box u 11 rodila
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 8, 2015 13:35:29 GMT 1
Ja ne kužim te doktore. Mislim, valjda ti trebaju sve reći, a ne izbjegavati odgovore.
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Sept 8, 2015 19:40:36 GMT 1
uh ovaj ti je meni dosa u vizitu i reka da zovem svoju dr opce prakse i reka mi da da mi moja dr da summamed da cu odobrenje od bolnice cekat misec dana i izasa srecom imam ok dr (ginic je bija na godisnjem)a fala bogu i dijagnoza na koje mi je mogla ih dat i poslali mi ih u bolnicu....dosa kaze sad popi dvi sutra tu trcu i na vrata kad sam ga pitala zasto poceli se i on i glavna sestra istresat na mene da ako zelim svom ditetu lose da ovo ono nitko razlog zbog kojeg su mi ih dali......meni pukne film muza u suzama nazvala i rekla ja cu se potpisat i ja idem kuci vako i u kuci mogu lezat...tek na otpusnom procitala da su mi ant propisali zbog ureaplazme
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 9, 2015 9:56:50 GMT 1
uh ovaj ti je meni dosa u vizitu i reka da zovem svoju dr opce prakse i reka mi da da mi moja dr da summamed da cu odobrenje od bolnice cekat misec dana i izasa srecom imam ok dr (ginic je bija na godisnjem)a fala bogu i dijagnoza na koje mi je mogla ih dat i poslali mi ih u bolnicu....dosa kaze sad popi dvi sutra tu trcu i na vrata kad sam ga pitala zasto poceli se i on i glavna sestra istresat na mene da ako zelim svom ditetu lose da ovo ono nitko razlog zbog kojeg su mi ih dali......meni pukne film muza u suzama nazvala i rekla ja cu se potpisat i ja idem kuci vako i u kuci mogu lezat...tek na otpusnom procitala da su mi ant propisali zbog ureaplazme Pa čekaj, čitam i ne vjerujem - ti si bila u bolnici! Pa šta onda ima tvoj doktor opće prakse, valjda oni imaju lijekove, kakva odobrenja......... Bože svašta!
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Sept 9, 2015 18:41:55 GMT 1
to ti je splitsko novo rodiliste da ceka se odobrenje lijeka jedinog kojeg trudnice valjda smiju pit koje imaju bakteriju ko i ja.......
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 10, 2015 11:23:42 GMT 1
Meni je to van svake pameti. Mislim - budeš u bolnici, a oni te ne liječe... Ono - u bolnici si, a trebaš doktora opće prakse...
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Sept 10, 2015 19:05:10 GMT 1
upravo to to ti je normalno isto kao i okretanje bebe u porodu za tog nadri lijecnika isto cest slucaj
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 10, 2015 19:11:38 GMT 1
A onda kada se nešto dogodi - sve zataškaju.
Priča neka žena u čekaoni (pa svašta čuješ) kako je rodila mrtvo dijete i dan danas (nakon nekoliko godina) ne znaju uzrok smrti... Grozno!!!
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Sept 10, 2015 20:17:06 GMT 1
meni su ubili 2 sestre jednoj su omotali nogu i 2 puta pupcanu vrpcu oko vrata i pri nasilnom izvlacenju je ugusili drugu su tako izmrcvarili da je zivila 7 dana i umrla
|
|