tamic
Junior Member
|
Post by tamic on Aug 15, 2015 12:11:16 GMT 1
Jel ima koja mama s teenagerom/icom doma? Ja imam devetogodisnjakinju koja za sebe kaze da glumi teenagericu :-D I kako danas to sve ranije krece tako i ja razmisljam unaprijed. Pa kako se vi nosite s bubama?
|
|
aki
Junior Member
Male stvari čine život ljepšim!! :)
|
Post by aki on Aug 24, 2015 21:23:48 GMT 1
moja je 7 godina i sve me strah pomislit šta me sve čeka ovih 7 godina mi je proletilo,tako će i narednih 7 i eto meni tinejđerice u najgorim godinama....već mi se plaće...ja kažem samo neka bude kao ja i nema sretnije od mene
|
|
|
aki
Junior Member
Male stvari čine život ljepšim!! :)
|
Post by aki on Aug 25, 2015 16:26:29 GMT 1
E sad sam se zamislila,nisam baš sigurna da bi i ja isto mogla poželjeti hahahaha....ma nije valjda tako strašno bilo?!?
|
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 10, 2015 19:50:07 GMT 1
Ja imam nećakinju od 11 godina... Ajme strašno! Zna što hoće... Ima popis želja i onda kada nešto dobije (ostvari) - to prekriži s popisa...
A kad nešto nije po njezinom - nos do neba.
Moja curka je malena, ali me već sada strah što me čeka...
|
|
|
|
Post by vlahica on Sept 21, 2015 18:37:54 GMT 1
Hmmmm ja imam necaka od 16god koji zaista je krasan i divan decko i moja sestra moze bit ponosna kakav je decko ali ko svatko njegove dobi ima malih bubica u glavi ali imam ih i ja sa 35 ...nekako mi se cini da te bubice sporo prolaze...sto vi mislite???
|
|
|
Post by jopica123 on Oct 8, 2015 16:37:08 GMT 1
Imam ja jednu tinejdzericu koja je vec pri kraju i jednu koja ulazi tek u to. Nije to nesto strasno,malo ih napadnu neke bubice i musice ali pokusavam sto manje zamjerati i pokusavam shvacati jer sam i ja bila u toj dobi.ahh svi smo
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Oct 10, 2015 19:49:20 GMT 1
ja jedino nebi volila da moj sin ima bube ko i ja nepozeli ni najgorem neprijatelju bila sam grozna
|
|