|
Post by Vrtuljčica on Sept 2, 2015 7:54:39 GMT 1
ajmo znalci o psima nije da ne znam ništa o psima, ali, davno sam imala štene koje je baš moje i koje ja odgajam...danas nam dolazi malecko štene od 4 mjeseca, pekinezerić mali, konkretnije, nije čistokrvni, tata je pekinezer mama mješanka pekinezera...e sad...savjeti??upute neke?? podjetite me, što sve kako i gdje?? čitam danima već po netu, prisječam se svog peseka kojeg sam imala kao malog ali davno je to bilo...vjerujem da je kao vožnja biciklom i kad štene dođe, prisjetit ću se, ali, eto, ako ima što da mi napomenete, pogotovo ak je riječ o pekinezeričima...vičite
|
|
aki
Junior Member
Male stvari čine život ljepšim!! :)
|
Post by aki on Sept 4, 2015 9:06:54 GMT 1
pekinezeri su zakon peseki volite ga i on će voljeti vas jako je privržen svojoj obitelji i voli djecu,nije istina da su toliko agresivni koliko se priča! redovito mu češljati dlaku jer mu jako ispada,pogotovo kod mjenjanja godišnjeg doba
|
|
|
Post by Vrtuljčica on Sept 4, 2015 16:42:37 GMT 1
evo je naš pekinezerić s nama par dana i iskreno...uživamo preeedobar pas, maza ogromna, pametan samo tak, umiljat, s klincima zakon, kad mu sve dosadi samo se povuće, ući ekstra brzo, preeeesladak.....jesam rekla da je ooogromna maza?? hahaha, a sljedi me svugdi, čak i na wc ima 4 mjeseca prvi put na lancu, u jedan dan se naučio šetat kak spada, odazivati na ime, na zvanje da dođe..naravno, spava u krevetu doslovno ga svi obožavamo jer nema šanse da ga neko ne voli kako je meden i dobar
|
|
aki
Junior Member
Male stvari čine život ljepšim!! :)
|
Post by aki on Sept 16, 2015 11:59:31 GMT 1
evo je naš pekinezerić s nama par dana i iskreno...uživamo preeedobar pas, maza ogromna, pametan samo tak, umiljat, s klincima zakon, kad mu sve dosadi samo se povuće, ući ekstra brzo, preeeesladak.....jesam rekla da je ooogromna maza?? hahaha, a sljedi me svugdi, čak i na wc ima 4 mjeseca prvi put na lancu, u jedan dan se naučio šetat kak spada, odazivati na ime, na zvanje da dođe..naravno, spava u krevetu doslovno ga svi obožavamo jer nema šanse da ga neko ne voli kako je meden i dobar jako brzo se uvuku pod kožu!!! i jakooooo su velike maze!
|
|