|
Post by ivana1pz on Sept 12, 2015 9:10:31 GMT 1
Da li vi bojate kosu?
Ja da i to običnom bojom za kosu, nikakvi preljevi i k tome slično.
A koja - obično koja bude na "akciji" - Palette najčešće.
Kako sam trenutno na porodiljnom, malo sam to "zanemarila" - ono, kod kuće si pa se zapustiš... Evo, baš sam se jučer obojala i sada kada krenem raditi to bude otprilike svakih mjesec dana. Nekako mi kosa ljepše izgleda, dobije sjaj, a i neka sijeda se pojavi koju čupnem tu i tamo...
Moja sveky stavlja kanu jer ne smije boju. To kao malo sjaja da. Ne znam, nisam nikada probala.
|
|
tamic
Junior Member
|
Post by tamic on Sept 12, 2015 9:22:30 GMT 1
Jesam, trenutno u neku svijetliju smeđu nijansu...ali u frizera zasad uvijek idem. Neznam tako sam se navikla...doduše živciraju me sijede koje su se pojavile Dugo sam pramenove imala al mi dosadilo...
|
|
|
Post by ivana1pz on Sept 12, 2015 9:45:57 GMT 1
Ja ne idem kod frizera. Jedino me frizerka bojala kada sam imala crnu, pa sam htjela smeđu (ali to je kumina mama, pa sam malo "izmišljala")...
Bojam se sama, prije uvijek mama dok jednom nije došla seka i rekla kako se ona sama obojala. Ja sva u čudu "pa kako sama"... I od tada i ja probala sama i ide. Imam srednje dugu kosu (baš se danas planiram ošišati do ramena). Bojam se u svoju prirodnu tamno smeđu, tako da i ako negdje fulam - ne vidi se, he he
A do sada sam imala sve boje - plave, pa pramenove, crne, crvene i sada na kraju tamno smeđa jer mi je najlakše za održavati.
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Sept 12, 2015 15:31:02 GMT 1
ja samo pramenove stavila u zadnje vrime 2 puta prije toga 5 godina nista a u srednjoj skoli su se svi izvjezbali na mojoj kosi pramenove mi dala prvo mama pa sad rodica koja je frizerka
|
|
|
Post by modesty on Oct 6, 2015 22:30:53 GMT 1
Ja sam počela prošle godine sa farbanjem u crno boju, prije sam imala tamno smeđu. Nikad ne idem kod frizerke na farbanjem jer vjerujem da bi mi naplatili masovno budući da imam dugu kosu te me uvijek majka farba koja i samu sebe farba. Prije sam imala razne pramenove - crvene, ljubičaste, svijetlo plave, ali me ta faza prošla pa sam trenutno samo crnka
|
|
kiky
Junior Member
|
Post by kiky on Oct 7, 2015 17:18:00 GMT 1
ja sam prirodno plava-smedja a imala sam 100 kom na glavi a sad samo plave pramenove iako me nagovaraju da pustim opet da izadju
|
|
|
Post by danijela on Oct 7, 2015 17:47:52 GMT 1
Za nekoga ko nije frizer, jako dobro se razumijem u farbanje kose. Muka me naterala da naučim da se sama farbam, a umijem da izvlačim i pramenove u 2-3 boje. Sada sam se malo našla u problemu jer sam poželjela da se nakon 2 godine otarasim farbe i vratim moju prirodnu boju
|
|
|
Post by jopica123 on Oct 7, 2015 18:02:50 GMT 1
Oduvijek se sama farbam. Nema mi nista gore nego dati 200-300 kn frizerki,dodjem kuci i vidim da me nije dobro ofarbala jer stedi na farbi. Sama se farbam,po nekih 9 zona kose. Trenutno je to crna boja
|
|
solea
Junior Member
|
Post by solea on Oct 8, 2015 17:57:52 GMT 1
Prirodno sam nešto između plavuše i brinete, što sam starija to mi je kosa tamnija. Tako da negdje od 4 srednje izvlačim pramenove, iako sam prošle godine odlučila malo za promjenu obojati kosu onom flamboyage tehnikom i super je ispalo. Ja za sve odem kod moje frizerke, nisam za bojanje kod kuće, nisam za taj sam svoj majstor sistem ;-) Presmotana sam! :-)
|
|
lily
New Member
Ako želiš dobar ženi biti, daj joj dobrog vina piti :,D
|
Post by lily on Oct 22, 2015 9:22:27 GMT 1
Jednom sam bojala kosu i nikad više
|
|